TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldakspor'un eski futbolcuları Sinan Uzun, Erdinç Pekgöz ve Sefa Yılmaz yeni sezon öncesinde giyecekleri forma kesinlik kazandı.

Geçtiğimiz sezonu Kırşehir Belediyespor'da tamamlayan 29 yaşındaki tecrübeli golcü Sinan Uzun 3.Lig takımı Ergene Velimeşespor'a transfer oldu. Öte yandan Tuzlaspor'la sözleşmesini soran 29 yaşındaki stoper oyuncusu Erdiğnç Pekgöz ise Tuzlaspor ile sözleşme yeniledi. Bir diğer eski Zonguldaksporlu orta saha oyuncusu Sefa Yılmaz ise devre arasında transfer olduğu Fethiyespor'dan tekrar Tuzlaspor'a dönerek resmi imzayı attı.

SİNAN YENİ MACERAYA ATILDI

Sinoperlekspor altyapısında yetişen 28 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Sinan Uzun, sırasıyla Balıkesirspor, Aydınspor 1923, Bergama Belediyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Menemen Belediyespor, Zonguldakspor, Pazarspor ve Kırşehir Belediyespor formalarını giydi.

ERDİNÇ SÖZLEŞME YENİLEDİ

Maltepespor altyapısında yetişen 28 yaşındaki tecrübeli stoper oyuncusu Erdinç Pekgöz, Gülsuyu, Beykozspor 1908 A.Ş, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Eyüpspor, Keçiörengücü, Zonguldak Kömürspor, Pendikspor ve Tuzlaspor formalarını giydi. Öte yandan tecrübeli stoper oyuncusu Pekgöz, 2016-2017 sezonunda ise Zonguldakspor'da forma giymişti

Editör: Pusula Gazetesi