Zonguldakspor'da moraller bozuk. Ligde son olarak Şanlıurfaspor'u sahasında 2-0 yendikten sonra 5 maç üst üste galibiyet yüzü göremeyen Zonguldakpor son maçta deplasmanda Pendik'e 2-1 mağlup oldu. Kırmızı-lacivertli ekip hafta sonu sahasında oynayacağı Başkent Akademi maçını kazanarak kötü gidişata son vermenin planlarını yapıyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakpor ligin ilk 6-7 haftasında aldığı başarılı sonuçlarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış, rakiplerin adeta korkulu rüyası olmuştu. Teknik Direktör Serkan Afacan ve futbolcuların yakaladıkları bu başarılı grafik ile play-off barajına girmiş ve ileriki haftalar için taraftarına umut vermişti.

RÜZGAR TAM TERSİNE DÖNDÜ
İlk haftalardaki başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Zonguldakpor 6 hafta önce sahasında konuk ettiği ve 2-0 yendiği Şanlıurfaspor maçının ardından galibiyet yüzü göremedi. Son olarak deplasmanda Pendik'e 2-1 mağlup olan Zonguldakspor 5 haftadır kazanamıyor.

Sarıyer deplasmanında 2-2 berabere kalan, ardından Samsunspor'a 2-0 mağlup olan Zonguldakspor sırasıyla 1922 Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı, Gümüşhanespor'a sahasında 1-0 yenildi, Pendik'e de 2-1 mağlup oldu.

BAŞKENT AKADEMİ MAÇI UMUT OLDU
Zonguldakspor hafta sonu saha ve seyircisi önünde Başkent Akademi ile karşılaşacak. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak olan kritik karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan kırmızı-lacivertli ekibin kazanmaktan başka çaresi yok. 5 haftalık suskunluğunu bu maçla birlikte bozarak çıkışa geçmeyi planlayan Zonguldakspor'ta taraftarlar da kötü sonuçlara rağmen takımlarını desteklemeye devam edecek.

Zonguldakspor bu maç öncesinde 19 puanla 9'ncu sırada bulunurken rakip Başkent Akademi ise 12 puanla 16'ncı sırada küme düşme potasında bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi