TFF 2. lig Kırmızı gruta mücadele edecek olan Zonguldakspor Pazar günü sezonun ilk maçı için Manisa'ya gitti. Ancak kırmızı-lacivertli ekip bu akşam mesai saati sonuna kadar TFF'ye 125 bin lira para yatırması gerekiyor. Günlerdir kapı kapı doşalan Kulüp Başkanı Süleyman Caner şu saate kadar beklenen parayı toparlayamadı. Manisa'da kampa giren Zonguldakspor'da teknik heyet ve futbolcular Pazar günü maça çıkabilmek için TFF'ye gerekli paranın yatırılmasını bekliyor.

ZONGULDAKSPOR'UN BORCU İÇİN EŞİNİN BİLEZİKLERİNİ BOZDURDU

Zonguldakspor'un başarısında büyük katkısı olan ve takımın en büyük destekçilerinden Genç Zonguldaklılar Taraftarlarından tribün lideri Zeki Beybeyoğlu ödenmesi gereken 125 bin liraya katkı sağlamak için düğününden kalan eşinin bileziklerini bozdurdu.

Takımın sahaya çıkabilmesi ve TFF'ye olan borçları ödenebilmesi, takımın Pazar günü sahaya çıkabilmesi için taraftarlar böylesine bir fedakarlığa başvururken, kentin önde gelenlerinin yanı sıra iş adamlarından ses seda çıkmaması acı gerçekleri bir kez daha gözler önüne serdi.

Genç Zonguldaklılar Taraftar grubu tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu Zonguldakspor'un yaşadığı kriz için şunları söyledi: "Zonguldak'ın önde gelenleri burdan para kazanıp 125 bin tl parayı bulamayıp takımı linsans parasını yatırmamıza engel olanlar. Başkanımız şuan kapı kapı para arıyor. Yoksa bu takım maça çıkamayacak. Reklam için yazmıyorum eşimin iki tane bileziği var düğünden kalma onu satmaya bile razıyım. Yazıklar olsun bizi bu hallere düşürenlere. İnadına ZONGULDAKSPOR..."

Editör: Pusula Gazetesi