TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi'nin Kırklarelispor karşısında genç futbolculara şans vermesi, gençlerin de bu şansı iyi değerlendirmesi camiada taktir topladı.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan genç yetenekler çok daha iyisini yapmak için çok daha fazla çalışacakları sözünü verdiler.

TEZCAN GÖKMEN: "HOCAMIN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM"

Pazar günü 2 gol birden atan genç golcü Tezcan Gökmen duygularını şu şekilde dile getirdi: "Kendimi daha geliştirdiğime inanıyorum. Çalışmalarım konusunda hocalarım üzerimde çok duruyorlar. Sahaya çıktığımızda da bunları yansıtmaya çalışıyoruz. Bugün 2 gol attım. Onun mutluluğu var. Taraftarımıza, bizi destekleyen herkese bu galibiyeti hediye ediyoruz. İnşallah daha nice gollere diyelim. Ben çalışmalarımı sürdüreceğim. Kimsenin şüphesi olmasın. Çalıştıkça buralara geliyoruz. Çalıştıkça gol atmaya başlıyoruz. Cahit Hocamın güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmayacağım"

RIDVAN COŞKUN: "TARAFTAR BİZİ ATEŞLİYOR"

Rıdvan Coşkun ise Kırklarelispor müsabakası ardından şu ifadelere yer verdi: "Zonguldak ve Zonguldakspor çok farklı. Ciddi anlamda seyirci desteği var ve bu durum bizi daha çok ateşliyor. Cahit hocamın verdiği forma şanslarını iyi değerlendirmeye çalıştım. Bu sene güven vermeye çalıştım. Verebildiysem ne mutlu bana. Bu takımı daha iyi yerlere taşıyabilmek için elimizden geleni yapacağız. Bu takımı daha güzel yerlere taşımak için seneye daha iyisini yapacağız" dedi.

MUSTAA SÖYLEMEZ: "LİGİ İYİ YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Genç kaleci Mustafa Söylemez, "Kırklarelispor maçında hocamız genç arkadaşlara şans verdi. Onlara da şans vermeye devam edecek. Onlarda bu şansları değerlendirmeye çalışıyor. İçerde galip gelemeye alışkınız. Genç arkadaşlar içinde alışkınız. İnşallah haftaya da kazanırız. Sonra son bir deplasmanımız var. Ligi iyi bir yerde bitireceğimize inanıyorum" dedi.

EGE ÖMÜR: "ELİMDEN GELENİ YAPTIM"

İlk kez 11'de sahaya çıkan genç defans oyuncusu Ege Ömür ise "Ben geleceğim için elimden gelenin en iyisini yaptım. Maçtan öncede içime doğuyordu böyle bir asist yapacağım. Mücadele ettim elimden geleni yapmaya çalıştım. Benim için takımın yenmesi en önemlisi. Galibiyet benim için en önemlisi. Sezon başından beri ben bu fırsatı bekliyorum. Bu fırsatı alınca da geri çevirmemek istedim. Elimden gelen her şeyi verdim, kalbimle oynadım. Böyle de oynamaya devam edeceğim inşallah" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi