TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor sezona 1-0'lik Manisa Futbol Kulübü yenilgisi ile başlamasına rağmen 7'nci haftaya kadar aldığı iyi sonuçlarla taraftarını umutlandırmıştı. Ancak 7'nci haftadan sonra istikrarsız sonuçlar alan kırmızı-lacivertli ekip ilk yarının son 8 maçından yalnızca 1 galibiyet çıkartarak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

İLK YARIYI 9'UNCU SIRADA BİTİRDİK
Zonguldakspor ilk yarı boyunca oynadığı 17 karşılaşmadan 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi alarak topladığı 23 puanla ilk yarıyı 9'ncu sırada tamamladı. Elmas 17 maçta rakip kaleleri 22 kez havalandırdı, kalesinde ise yine 22 gol gördü.
ELMAS İKİNCİ YARI İÇİN ANTALYA'YA GİTTİ
Devreyi 23 puanla tamamlayan Zonguldakspor ikinci yarı hazırlıkları için Antalya Lara Kundu Otel'de kampa girdi. Günde çift idman yaparak devre arası hazırlıklarını sürdürecek olan kırmızı-lacivertli ekip ilk Pazar günü öğleden sonra otelde toplandı, akşam 18.00'da ilk idmanına çıktı.
3 HAZIRLIK MAÇI PLANLANDI
Zonguldakspor Antalya Lara Kundu Otel'de kamp yapan takımlarla en az 3 hazırlık maçı planlıyor. Kırmızı-lacivertli ekip bu maçlarda eksiklerini tesbit edip eksiklerini giderme yoluna gidecek.
Eksik mevkilere santrafor, orta saha, stoper ve kanat oyuncusu almayı planlayan Zonguldakspor'da yönetim bir taraftar transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi