TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldakspor'un altyapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Milli takımın seçmelerine davet edilen Arhan Çakıroğlu, kırmızı-lacivertli takımın Kızılcahamam kampında antrenmanlara çıktı.

Zonguldakspor'un altyapısında yetişen ve gelecek vadeden futbolcular arasında yer alan 15 yaşındaki genç stoper oyuncusu Arhan Çakıroğlu, daha önce Gençlerbirliği ve Milli takım seçmelerine davet edilmişti. Gençlerbirliği antrenmanlarında antrenörlerin beğenisini toplayan ancak teknik ekibin dağılmasının ardından Zonguldak'a dönen Arhan Çakıroğlu, sonrasında ise Sivasspor'un radarına girmeyi başardı. Arhan Çakıroğlu son olarak Zonguldakspor'un Kızılcahamam kampında antrenmanlara çıktı.

Kamp süreci boyunca A takımla antrenmanlara devam edecek olan Arhan Çakıroğlu'nun devam edip etmeyeceğine ise kırmızı-lacivertli teknik ekip karar verecek.

Çok yetenekli olan 15 yaşındaki Arhan Çakıroğlu'nun gelecekte Zonguldakspor'un altın çocuğu olacağı iddia ediliyor.

ANTRENÖRÜ MUHAMMET ŞAFFAK KONUŞTU

Zonguldakspor Altyapı Antrenörü Muhammet Şaffak Arhan hakkında şunları söyledi: "Yaklaşık 5 yıldır Zonguldakspor'un altyapısındayım. Geldiğim günden itibaren yaz-kış antrenman yapıyoruz. Düzgün çalışmalarımızın sonuçlarından birisi de Arhan'dı. Arhan gibi çok sayıda oyuncumuz var altyapıda. Geçtiğimiz sezon Yiğit ile başlayan altyapıdan oyuncu çıkarma durumumuz Arhan ile devam edecek ve devamı da gelecek. Elimizde her yaş grubunda en az Arhan kadar yetenekli oyuncularımız var. Antrenmanlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Daha yetenekli futbolcularımız çıkacak." dedi.