Türkiye Birinci Futbol Liginde 14 yıl boyunca mücadele eden ve hala genel puan sıralamasında ilk 24 takımın içinde bulunan Zonguldakspor'un çeşitli yıllarda formalarını giymiş 3 takım kaptanı bir araya geldi. 1988-1998 yılları arasında Zonguldakspor forması giyen ve takım kaptanlığı yapan Hasan Şenol, 2000-2003 yılları arasında Zonguldakspor forması giyen ve şampiyonluk yaşayan takım kaptanı Şenol Kaypak ve 2008-2013 yılları arasında çeşitli dönemlerde Zonguldakspor forması giyip şampiyonluk yaşayan takım kaptanı Kaan Demircan Çaydeğirmeni'nde bir araya geldi.

Serkan Bankoğlu yönetiminde Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de mücale edene Çaydeğirmeni Belediyespor'da forma giyen Kaan Demircan ve Şenol Kaypak aynı forma altında buluşurken, Hasan Şenol ise Çaydeğirmeni Belediyespor antrenörü Serkan Bankoğlu'nun misafiri olarak idmana katıldı.

Zonguldakspor'un üç takım kaptanı bir araya gelerek çeşitli yıllarda kırmızı-lacivertli forma altında yaşadıkları anıları paylaştı.

SATILMIŞ GEBEŞ VE SERKAN BANKOĞLU GURURLU
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve Çaydeğirmeni Belediyespor antrenörü Serkan Bankoğlu Zonguldakspor'un 3 değerli kaptanını Çaydeğirmeni'nde bir araya getirmenin de gururunu yaşadılar.