Zonguldakspor'a 2 sezon önce Şanlıufraspor'dan transfer edilen ve gösterdiği başarılı performansla takımın vazgeçilmezi olan Kaleci Sinan Ören tatilinin ardından Zonguldak'a geldi. Taraftarın sevgili haline gelen başarılı Eldivan sözleşmesinin bitmesiyle birlikte serbest kalmıştı. Sinan Zonguldak'a gelerek Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir ve A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ile masaya oturdu.

Kırmızı Lacivertli yönetimin yeni sezonda da kadrosunda görmek istediği kaleci Sinan Ören ile anlaşma yolu aranıyor. Zonguldakspor yönetimi önümüzdeki günlerde transfer tahtasını açarak bu transferi bitirmeyi planlıyor. Sinan da şartların oluşması halinde Zonguldakspor'da devam etmek istiyor.

Eskişehirspor altyapısında yetişen 32 yaşındaki tecrübeli kaleci Sinan Ören, Göztepe A.Ş, Balıkesirspor, Şanlıurfaspor ve Zonguldak Kömürspor formalarını giydi. Süper Lig 9 maça çıkan Ören, TFF 1.Lig 35, 2.Lig 102 ve Türkiye Kupasında ise 23 maçı bulunuyor.

Başarılı file bekçisi Sinan Ören 2 yıldır ailesi ile birlikte Zonguldak'ta mutlu bir yaşam sürmüştü. Sinan gelen teklifler arasında ilk olarak yine Zonguldakspor'u düşünüyor.

Editör: Pusula Gazetesi