TFF 2. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da gözler 26 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan kongreye çevrildi. Daha önce 29 olan yönetim kurulu sayısının bu kongrede 16'ya düşürülmesi beklenirken, tekrar kulüp başkanı olarak Süleyman Caner'in devam edeceği biliniyor. Mevcut yönetimden 5-6 kişi devam edecek, diğer yönetim kurulu isimleri ise tamamen değişecek. Takıma madda-manevi destek olabilecek kişilerin tercih edilmesi düşünülürken, Caner bir taraftan yönetime alacağı isimler için görüşmelerini sürdürüyor.

İÇ VE DIŞ TRANSFER KONGRE SONRASINDA
Zonguldakspor'da yapılacak kongrenin ardından yeni yönetim iç ve dış transfer çalışmalarına hız verecek. Prensip anlaşmasına varılan Serkan Afacan ise resmi sözleşme imzalanması beklenirken, özellikle dış transferde Serkan Afacan'ın raporu ve isteği dikkate alınacak.

İSKELET KADRO DAĞILDI
Zonguldakspor'da son 6 yıldır bozulmayan iskelet kadro bu sezon tamamen dağıldı. Sözleşmesi biten futbolcuların yanı sıra Emre Kara, Doğukan Bad ve Onur Uslucan'ın da son olarak alacaklarına karşılık takımdan ayrılması kadroda ilk 11 oyuncusunun neredeyse hiç kalmadığını gösteriyor.

SÖZLEŞMESİ BİTENLER: Hüseyin Yılmaz, Mert Caymaz, Berkan Akdeniz, Kamil İçer, Sinan Ören, Mehmet Öztonga, Semih Karadeniz, Akif Karagülmez, Şahin Aygüneş ve Turan Yılmaz.

SERBEST KALANLAR: Emre Kara, Doğukan Bad, Onur Uslucan.

1 YIL SÖZLEŞMESİ KALANLAR: Cömert Kandemir, Caner Gökçey, Gencay Erten, İsmail İn, Mustafa Öztürk, Kaan Akgün, Okan Eken, Sabri Ege Ömür

2 YIL SÖZLEŞMESİ KALAN: Rıdvan Coşkun, Mustafa Söylemez.

3 YIL SÖZLEŞMESİ KALAN: Melikhan Sarı

4 YIL SÖZLEŞMESİ KALAN: Egemen Yaylı, Tezcan Gökmen

Editör: Pusula Gazetesi