TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin 11'nci haftasında saha ve seyircisi önünde şampiyon adaylarından Samsunspor'u konuk etmişti. Bu kritik karşılaşmaya MHK Sinan Dereci, Ömer Lütfi Aydın ve Ali Rıza Öztürk'ü atamıştı. Özellikle karşılaşmanın genelinde maçın hakemi Sinan dereci ve kıdemli yardımcı Ömer Lütfi Aydın'ın yönetimi taraftarı çileden çıkarmıştı.

Kıdemli yardımcı hakem 69'ncu dakikada Bahattin Köse'nin vuruşunda top çizgiyi geçmemesine rağmen orta alana koşmuş ve Ömer Lütfi Aydın golü vermişti. Bu gol Zonguldakspor'un bütün motivasyonunu bozmuş, tribünleri ise isyan ettirmişti.

Bu kez maçın 90+4'ncü dakikasında rakip futbolcu Bahattin Köse 1 metre bariz ofsayt olmasına rağmen yine aynı kıdemli hakem Ömer Lütfi Aydın ofsaytı görmezden gelmiş ve pozisyon penaltı ile sonuçlanmıştı. Bahattin Köse ise penaltıdan takımı ve kendisinin ikinci golünü atmıştı.

ZONGULDAKSPOR YÖNETİMİ MHK'YE SKANDAL GÖRÜNTÜLERİ GÖNDERDİ
Zonguldakspor yönetimi Özellikle kıdemli yardımcı hakem Ömer Lütfi Aydın ve orta hakem Sinan Dereci'nin 90 dakika yaptığı skandal hataları MHK Başkanı Zekeriya Alp ile telefonla görüşmüş ve Alp görüntüleri istemişti. Yönetim ise görüntüleri gönderirken Sinan Dereci ve Ömer Lütfi Aydın'ın bir başka takımları yakmaması için talepte bulunmuştu.

MHK CEZA YERİNE ÖDÜL VERİYOR

Zonguldakspor'un Samsunspor maçını yöneten üçlü hakem triyosu bu hafta sonu Sivas'ta oynanacak olan Sivas Belediyespor-Tuzlaspor maçına vererek ödüllendirdi. Sinan Dereci ve Ömer Lütfi Aydın'ın bu maçtaki performansları ise merakla bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi