TFF 2. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da maddi manevi kriz devam ediyor. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle geçtiğimiz sezon futbolcuların alacaklarını dahi ödeyemeyen Zonguldakspor'da yönetim yeni sezon öncesi çaresiz kaldı. Belediye Başkanı Selim Alan ile birlikte çözüm önerileri aramak ve krizi çözmek için Zonguldakspor yönetimi Başkan Alan'ı ziyaret etti. Takımın içinden gelen ve yaşanan sıkıntıları yakından bilen Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan elinden gelen desteği vereceğini belirterek "Başkan Zonguldakspor yok" dedi.

SÜLEYMAN CANER: "SIKINTILARI BERABER ÇÖZECEĞİZ"

Kulüp Başkanı Süleyman Caner ziyarette yaptığı konuşmasında "Yeni sezona başlamak için gayret gösteriyoruz. Kongre hazırlığımız var. istediğimiz anlamda güçlü bir yönetim oluşturamadığımız için ertelemek zorunda kaldık. Türkiye'de ki diğer takımlar gibi biz de ekonomik anlamda zor durumdayız. Eren Enerji ile sponsorluk görüşmelerimiz oldu. Ancak ekonomik kriz nedeni ile o da yarıda kaldı. Bugün yine görüştük Her şey olabilir. Amacımız Zonguldak Kömürspor'u lige iyi bir şekilde başlatmak. İyi ve güçlü bir yönetim kurabilmek. Selim Başkanımız da kulübün doktorluğunu hiçbir karşılık beklemeden yapan arkadaşımız. Çoğu konuda yönetici gibi her zaman çalıştı. Bu nedenle bizim sıkıntılarımızı çok iyi biliyor. Beraber sıkıntılarımıza bir çözüm yolu bulacağız" dedi.

SELİM ALAN: "BAŞKAN ZONGULDAKSSPOR YOK"

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ise konuşmasında "Ne yazık ki Zonguldak Kömürsporumuzla ilgili çok iç açıcı bir durum yok. Ben 4 yılı aşkın bir süredir kulübün yanında oldum. Elimizden geldiğince kulübede, deplasmanda yer aldık. Zonguldakspor'un daha iyi yerlerde olabilmesi için gayret gösterdik. Şimdi yönetimimizle bir araya geldik. Ne yapabiliriz de takımı yeni sezona hazırlarız diye düşünüyoruz. Zonguldakspor tüm Zonguldaklıların göz bebeği. Futbol dediğiniz zaman herşey duruyor. Herkesin ortak noktası. Her Zonguldaklı gibi bende hem Belediye Başkanı hem de bir Zonguldaklı olarak Zonguldak Kömürspor'un en iyi yerde olmasını istiyorum. Belediye olarak ve şahsım olarak elimden ne geliyorsa yapacağım. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Aynı zamanda sadece bizlerin değil tüm Zonguldaklıların takımımıza destek olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Başka bir Zonguldakspor yok. Zonguldakspor'u buraya getirmek için çok emek sarf edildi. İnşallah bu sıkıntılar aşılacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi