TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'da Ziraat Türkiye Kupası heyecanı yaşanıyor. Temsilcimiz Ziraat Türkiye Kupası'nda 3.turdan itibaren dahil olacak. İlk iki tur maçları tamamlanırken, 3. Tur kuraları 14 Eylül tarihinde İstanbul'da çekilecek. Ssaat 11.30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda çekilecek olan kurada Zonguldakspor'un rakibi merakla bekleniyor.

SÜPER LİGDEN 5 TAKIM VE 1. LİG TAKIMLARI KATILACAK

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur kura çekimine 2. eleme turu sonucu tur atlayan 37 takımın yanı sıra Spor Toto Süper Süper Lig'den, Antalyaspor A.Ş., Atiker Konyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çaykur Rizespor A.Ş., MKE Ankaragücü ile Spor Toto 1. Lig'de yer alan 18 takım ve TFF 2. Lig'de yer alan 36 takım mücadele edecek.
Ziraat Türkiye Kupası Statüsü'ne göre 48 takımın kura da seri başı olacağı 3. eleme turunun müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 25, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde oynanacak.

ZONGULDAKSPOR TUR İSTİYOR
Zonguldakspor'un rakibi çekilecek kura sonunda açıklanacak. Teknik Direktör Cahit Terzi açıklamasında Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildikleri yere kadar gireceklerini ve camiaya kupa heyecanı yaşatacaklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi