TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldakspor sezonun ilk maçında deplasmanda Manisa FK ile oynayacak. Geçtiğimiz sezon da aynı senaryo yaşanırken, kırmızı-lacivertli ekip Onur Eriş'in golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen ikinci yarı yediği gollerle sahadan 2-1 yenik ayrılmıştı. Elmas bu sezonda ilk maçını yine deplasmanda Manisa FK ile oynayacak. Maçın hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Zonguldakspor'un Cuma günü Kızılcahamam'dan Manisa'ya hareket etmesi bekleniyor.

Yönetim TFF'nin vermiş olduğu transfer yasağının kaldırılması için para arayışlarını sürdürürken, Cuma gününe kadar 450 bin liranın bulunması şart. Aksi halde Zonguldakspor sahaya çıkamayacak, yada alt yapıda bulunan 16-17 yaşındaki futbolcularla çıkmak zorunda kalacak.

MAÇIN HAKAME MUSTAFA KÜRŞAD FİLİZ

1 Eylül Pazar günü sezonun ilk maçında deplasmanda oynayacağı Manisa FK maçının hakemleri belli oldu. Merkez Hakem Kurulu İstanbul bölgesinden klasman hakem Mustafa Kürşad Filiz'i atadı. Manisa FK-Zonguldak Kömürspor karşılaşması saat 17:00'da Mümin Özkasap Tesisleri'nde oynanacak . Filiz'in yardımcıları ise klasman yardımcı hakemleri Mücahit Değirmenci ile Barkın Güdü oldu. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi Serkan Ergün yapacak. Deneyelimli bir kariyere sahip olan Mustafa Krşat Filiz ilk defa Zonguldakspor maçını yönetecek. (Haber: Ender Yüksel)

2.LİG BEYAZ GRUPTA İLK HAFTA PROGRAMI AÇIKLANDI

16:00-Gümüşhane Yenişehir Stadı: Gümüşhanespor-Samsunspor(Gürel Uzuner)

16:30-Dr.Turhan Kılıçoğlu Stadı: Yeni Çorumspor A.ş-1922 Konyaspor(Sait Tuzcu)

16:30-Ostim Stadı: Bakspor-Şanlıurfaspor(Cihan Ataş)

17:00-Kırklareli Atatürk Stadı: Kırklarelispor-İnegölspor(Selim Özen)

17:00-Mümin Özkasap Tesisi: Manisa FK-Zonguldakspor A.Ş(Mustafa Kürşat Filiz)

17:00-Pendik Stadı: Pendikspor Sarıyer(Bayram Başkan)

18:00-Diyarbakır Stadı: Amed Sportif-Sancaktepe FK(Burak Olcar)

20:00-Tarsus İlçe Stadyumu: Tarsus İdman Yurdu-Hekimoğlu(Alper Oran)

20:00-Zafer Stadı: Afjet Afyonspor-Hacettepespor(Bilal Köseoğlu)

Editör: Pusula Gazetesi