Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'u Başkent deplasmanında yalnız bırakmayarak maçı kale arkasındaki taraftarla birlikte izledi. CHP'li Milletvekilini tribünde alkışlarla karşılayan taraftar grubu milletvekiliyle birlikte tezahüratlar yaparak takımlarını destekledi.

Kırmızı- lacivertli ekip galibiyet parolasıyla çıktığı Hacettepe maçından 1-0'lık yenilgi ile dönerken, CHP'li Milletvekili, Zonguldakspor'un sorunları ve çözümü adına değerlendirmelerde bulunarak şu açıklamaları yaptı:

"Başkent deplasmanında taraftarımızla tribünlerde buluştuk, birlikte tezahüratlar yaparak bu heyecana bir kez daha ortak oldum. Maçın devre arasında, Kulüp Başkanı Sayın Süleyman Caner'le takımın son durumu ve sorunları üzerine istişarelerde bulunduk. Zonguldak Kömürsporun, taraftar ortalaması Süper Lig takımlarının taraftar ortalamasını geçmesine rağmen kulüp stat çilesi çekmeye devam ediyor. Taraftarlarımız bu taleplerini bugün bir kez daha dile getirdiler. Kulübün malum sorunları karşısında çözüm geliştirmek için üzerimize düşen görevleri yaparak, hep birlikte mücadele edeceğiz. Yakın zamanda kulübün altyapı tesislerinde bakım çalışmalarına başlandı. Bu adımlar kıymetlidir. Diğer yandan kulübün sponsor arayışları için de devreye girdim. Bu arayışların ve yardım süreçlerinin sorunsuz şekilde ilerleyebilmesi için birlik ve beraberliğin tesis edilmesi çok önemlidir. Bu hassasiyetlere dikkat edilerek, 'geri dönüşlerin takımı' Zonguldakspor'un, tıpkı eski günlerindeki gibi kentin marka değeri olacağına inancım tamdır."