Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan transfer ettiği 19 yaşındaki golcü futbolcusu Atalay Yıldırım U19 Milli takım kampına davet edildi. Atalay Yıldırım Galatasaray forması giyerken de bir çok kez U18 ve U19 Milli takım formasıyla mücadele etmişti.

24-29 Ocak 2021 tarihinde Antalya'da yapılacak olan U19 Milli takım kampı aday kadrosuna Zonguldaksporlu futbolcunun bulunması kırmızı-lacivertli ekip için büyük bir gurur oldu.

U19 Milli takım aday kadrosu 24 Ocak 2021 tarihinde Antalya Belek Sueno Hotels'te 13.00'ta toplanacak ve 5 gün kamp yapacak.

Atalay Yıldırım Zonguldakspor'un ikinci yarının ilk maçı olan İnegölspor maçında 27 Ocak tarihinde Milli takım kampında olacağı için forma giyemeyecek.

BARIŞ ŞEREF "GURUR DUYDUK"
Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref "Takım olarak şu anda Çaycuma'da kamptayız. Atalay'ın U19 Milli takım kampına davet edilmesi bizi gururlandırdı. Kendisi de bizimle Çaycuma kampında çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi" dedi.