Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Corona Virüs salgını nedeniyle ligleri erteleme kararının ardından düzenli olarak evlerinde idman yapan Zonguldaksporlu futbolcular, kondisyoner Barış Şeref nezaretinde sürdürdü. Futbolcuların her gün düzenli olarak online sistemiyle idmanlara katılım göstermesi ise başta teknik heyeti ve yönetimi de memnun etti. Yaklaşık 1,5 aydır verilen program kapsamında çalışmalarını sürdüren futbolcular form grafiklerini de üst düzeyde tutmayı başardı.

SÖYLENTİLERE RAĞMEN DURMADILAR
Cumartesi günü video konferans sistemi ile toplantı yapan Gençlik ve Spor Bakanlı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve alt ligler temsilcileri durum değerlendirmesi yaptı. Resmi açıklama henüz yapılmamasına rağmen grup liderlerinin şampiyon ilan edileceği, sadece play-off oynanacağı ve küme düşmenin olmayacağı görüşü hakim. Konu hakkında resmi açıklama 5 Mayıs Salı günü yapılacak.

Bu duruma rağmen Zonguldaksporlu futbolcular kondisyoner Barış Şeref nezaretinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

"GEREKEN ANTRENMAN METOTLARINI UYGULUYORUZ"

Kondisyoner Barış Şeref, ''Takım olarak antrenmanlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 1,5 aydır yaptığımız antrenmanlarda oyuncularımızın azmi ve hırsı bizi çok mutlu ediyor. Onlarda evlerinde sıkılmış durumda. Ama ilk önce sağlık diyoruz. Bizler onlar için buradan gereken antrenman metotlarını uyguluyoruz. Onlarda yaptıkları antrenmanlarla kondisyonlarını koruyorlar. Ben yapılan antrenmanlarla oyuncuların fazla bir kondisyon kaybettiğini düşünmüyorum. Futbolcuları bu konuda kutluyorum" dedi.