TFF'nin liglerin 18 Temmuz tarihinde tekrar başlayacağı yönünde karar almasının ardından Zonguldakporlu futbolcular Pazartesi günü kente gelerek akşam ilk idmanını yaptılar. Zonguldaksporlu futbolcular Atatürk Devlet Hastanesi'nde 08.30'da Corona Virüs testinden geçti. Tek tek testlerini olan futbolcular açıklama yaparak ligin oynanması halinde sakatlık endişesi yaşadıklarını belirttiler.

GÜRKAN: "İNŞALLAH CORONA SORUNU ÇIKMAZ"

Zonguldakspor'un golcü futbolcusu Gürkan Öztürk: "Lige devam edeceğimiz yönde bir haber geldi. Çalışmalarımıza Pazartesi günü itibariyle başladık. Son gün gelecek olan bilgiye kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün corona testini yaptılar. İnşallah kimse de bir sıkıntı çıkmaz. Takımı en iyi şekilde, en iyi yerde bırakmak istiyoruz. 6 maçın hepsine de talibiz. Kısa bir süre var ama sıkı çalışacağız. Lige tekrar iyi başlayacağımızı düşünüyorum. Hep birlikte çalışıp, takım arkadaşlarımın da destekleriyle gol atmaya devam edeceğim." dedi.

CEBRAİL: "HERŞEY İYİ OLUR"

Genç futbolculardan Cebrail Akbulut ise "Corona Virüs testinden geçtik. Bir sorun olacağını sanmıyorum ama sağlığımız için bunu yapmak zorundayız. Herkes lige hazır. Zaten bireysel konuda da çalışmalarımızı yaptık. Takım kendini iyi hissediyor. Her şey iyi olur diye düşünüyoruz." dedi.

EMRECAN COŞKUN: "ÖNEMLİ OLANSAĞLIK"

Defansın önemli isimlerinden Emrecan Coşkun ise, "Corona Virüs testimizi yaptırdık. Önümüzdeki en önemli şey, sağlık. Bütün takımın iyi sonuçlar almasını bekliyorum. Liglerin ne olacağı hala belirsiz. Biz alınan her karara hazırlıklı olmak zorundayız. Zonguldak'a gelerek ilk idmanımızı yaptık" dedi.

TEZCAN: "BEN LİGE HER ZAMAN HAZIRIM"

Tezcan Gökmen: "Pandemi sürecinde yaptığımız bireysel idmanlarla bugüne kadar iyi hazırlandık. Pazartesi günü topbaşı yaparak idmanlarımıza başladık. COVİD-19 testi yapıldı. Bundan sonraki süreçte umarım iyi olur. Oynanıp, oynanmayacağı yönünde belirsizlik devam ediyor. Eğer oynanırsa takımımızın güzel işler yapacağına inanıyorum. Oynanmazsa ve tescil edilirse de zaten olabileceğimiz en güzel yerdeyiz. Ben lige her zaman hazırım." şeklinde konuştu.

MUHAMMET BEŞİR: "KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ"

Golcü Muhammet Beşir ise, "Umarım takım arkadaşlarımın hepsinde bir sorun çıkmaz. İdmanlara başladık. Kendimi de hazır hissediyorum. Kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.

YİĞİT GÖKOĞLAN: "KAZASIZ BELASIZ LİGİ TAMAMLARIZ İNŞALLAH"

Tecrübeli futbolcu Yiğit Gökoğlan ise "Zonguldak'a geldik, toplandık ve çalışmalarımıza başladık. Corona Virüs testini de yaptırmamız gerekiyordu. Hepimizin de negatif çıkacak, ondan şüphemiz yok. 3 ay uzun bir süre. Bu sürecin ardından sakatlıkların olma ihtimali çok yüksek. Muğla'da devam ettim idmanlarıma elimden geldiği kadar. İnşallah kazasız, belasız, sağlıklı, sıhhatli bu ligi tamamlarız." Dedi.