TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor son haftalarda galibiyete hasret kaldı. Sahasında oynadığı Kahramanmaraşspor maçından da galibiyet çıkaramayan kırmızı-lacivertli ekip son 5 maçından 2 yenilgi ile ayrılırken, 3 de beraberlik aldı.

Saha ve seyircisi önünde Kahramanmaraşspor ile oynadığı maçtan 0-0'lık beraberlikle ayrılan ve her iki takımında 90 dakika boyunca beklenen futbolun altında oyun sergilemesi tribünlere gelen futbolseverleri hayal kırıklığına uğratmıştı.

Niğde Belediyespor deplasmanında aldığı 4-0'lık yenilginin ardından Kahramanmaraş maçında galibiyet bekleyen taraftarlar alınan beraberlikle hayal kırıklığına uğrarken, Teknik Direktör Fatih Akyel'in gençlere şans vereceği yönündeki açıklamalarının ardından sahada genç futbolcuda gören olmadı.

Rakip Kahramanmaraşspor, Zonguldakspor'a karşı ideal 11'inden 5 değişiklik yaparak 2000 doğumlu futbolculara dahi şans vermesi, genç kadro ağırlıklı sahaya çıkmasına karşın Zonguldakspor'un böyle bir uygulamaya gitmemesi de ayrı bir tepkiye neden oldu.

FUTBOLCULAR 2 GÜN İZİN YAPTI

Zonguldakspor Teknik direktörü Fatih Akyel, Kahramanmaraşspor maçının ardından ilginç bir uygulamaya giderek futbolculara 1 değil, 2 gün izin verdiği gözlendi. Bu fırsatı değerlendiren futbolcular da birlik olarak Kaptan Mert Caymaz nezaretinde eşleri ile birlikte Çayköy Orman Piknik Alanı'nda piknik yaparak stres attılar.

ŞANLIURFA HAZIRLIKLARI ÇARŞAMBA BAŞLAYACAK
Zonguldaksporlu futbolcular 2 günlük izinlerin ardından hafta sonu yine sahasında oynayacakları Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına Çarşamba gününden itibaren başlayacak. İdman 17.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirilecek.

Editör: Pusula Gazetesi