Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden, renklerini şehit madenci kanından alan, arması çelik-çomak olan Zonguldakspor acılara ortak oluyor. 1992 yılında TTK Kozlu Müessesesi'nde gerçekleşen grizu faciasında yaşamlarını yitiren 263 şehit madenci için yarın anma programı düzenlenecek.

07.45'de TTK Kozlu Müessesesi kuyu başında gerçekleştirilecek törene Zonguldakspor kafilesi de katılacak. 07.00'da kulüp binasından hareket edecek olan Zonguldaksporlu futbolcular teknik heyet ve yöneticiler anma programında acıları paylaşacak.

Kuyu başında gerçekleştirilecek anma programının ardından Kozlu Belediye Binası önünde bulunan 3 Mart Anıtı'nda düzenlenecek olan çelenk sunum törenine katılacak. Ardından ise kulüp binasına dönerek Perşembe günü Kahramanmaraşspor ile oynayacağı maç için kampa girecekler.

ŞEHİT MADENCİ FORMALARI İLE KAHRAMANMARAŞ MAÇINA ÇIKACAKLAR
Zonguldakspor yönetimi Perşembe günü oynanacak olan Kahramanmaraşspor maçına Kozlu Grizu faciasından yaşamlarını yitirerek şehit düşen 263 madencinin isimlerinin yazılı olduğu şehit madenci formaları ile çıkacak.