TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Cumartesi günü deplasmanda 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen Gürkan ve Serhat'ın attığı gollerle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılarak bir müthiş geri dönüşe daha imza attı. Galibiyeti kaçıran taraf olan Zonguldakspor'un futbolcularından beraberlik golünü atan Serhat Baştan maçın ardından kendilerini kilometrelerce yoldan desteklemeye gelen taraftarın önünde oturarak ağladı, gözyaşlarına hakim olmadı, duygu patlaması yaşadı.
Bu durum karşısında da Zonguldakspor'un cefakar taraftarları Sehta ve tüm futbolcuları bağrına basarak tribünlerde alkışladı, birlikte karşılıklı slogan attılar.
MUSTAFA UZUN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI
Serhat Baştan'ın maç sonunda oturarak ağlamasını Zonguldakspor'un fanatik taraftarlarından Mustafa Uzun sosyal medya hesabından şöyle paylaştı: "Çorum deplasmanından kalan kareler. Nasip değilmiş. 3 puan hakkımızdı. Bunun en güzel örneği beraberlik golümüzü atan Serhat Baştan maçtan sonra geldi taraftarın önünde oturdu fotoğrafta görüyorsunuz ağladı.2-0'dan 2-2'yi bulduk. Tek tesellimiz bu oldu. Ayrıca tribün liderlerimiz Taner Aslantürk ve Zeki Beybeyoğlu ve emeği geçenlere herşey için teşekkür ediyoruz"