TFF 2. Lig ekiplerinden temsilcimizZonguldakspor yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına başladı. Kırmızı-lacivertli ekipte yönetim Teknik Direktör Cahit Terzi'nin devam etmeyeceğini açıklamasının ardından yeni teknik adam arayışlarına girmiş, ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir'in arkadaşı olan Teknik Direktör Serkan Afacan ile prensipte anlaşmaya varmıştı. Bandırmaspor'da yardımcılık görevi yapan ve daha önce 2-3 kez Zonguldakspor'un sezon öncesi kamplarına katılarak takımın fizik kondisyonu konusunda yardımcı olan Serkan Afacan geçtiğimiz günlerde Zonguldak'a gelerek Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir ile detayları görüşmüştü.

SERKAN AFACAN FUTBOLCU LİSTESİ VERDİ

Bayram sonrasında tekrar Zonguldak'a gelerek resmi imza atması beklenen Serkan Afacan geçtiğimiz günlerde geldiği Zonguldak'ta yönetime bazı futbolcuların alınması konusunda görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

KARŞIYAKALI ONUR ELMAS'IN GÜNDEMİNDE

Zonguldakspor yönetimi önceki sezon Zonguldakspor'un grubunda bulunan ancak küme düşen 3. Lig, 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'da forma giyen ve sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki sol bek Onur Kıntaş'ı gündemine aldı. Onur Kıntaş'a Şanlıurfaspor, Bodrum Belediyespor ve Gümüşhanespor'un da talip olduğu öğrenildi.

Yeni Teknik Direktör Serkan Afacan'ın da A2 takımından öğrencisi olan Onur Kıntaş'ın durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Editör: Pusula Gazetesi