TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve son haftalarda ligde zor günler geçiren Zonguldakspor'a camiadan beklenen destek gelmezken, kırmızı-lacivertli ekibin tek gelir kaynağı olan otoparklar konusunda yönetim kurulu flaş bir karar aldı.

EMNİYETE VE ZONGULDAKLI SÜRÜCÜLERE DESTEK
Zonguldakspor yönetimi Soğuksu semsinde bulunan Lavuar alanı otoparkını işleterek kulübe gelir temin ediyor. Tam gün 7.5 lira olan otopark ücretlerinde Zonguldakspor yönetimi almış olduğu karar doğrultusunda tam gün 5 liraya indirdi. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'nün aldığı kararla ana caddelerde, köprü üstü, ara caddeler ve trafiğin yoğun olduğu bölgelerde otoparka izin vermemesi ve bu kararını ciddiyetle uygulaması kente rahat bir nefes aldırdı. Caddeler ve trafik akışı rahatladı.
Zonguldaklı sürücüler ise Fevkani köprü üstü, ana caddeler ve ara caddelere bu uygulamanın ardından araçlarını park edemiyor. Zonguldakspor yönetimi ise bu durum karşısında Zonguldak emniyete ve Zonguldaklı sürücülere jest yaparak 7.5 lira olan tam gün ücretleri 5 liraya indirerek ekonomik rahatlama sağladı.

Bu uygulamanın başladığını açıklayan Zonguldakspor Otopark sorumlusu Ali Yüksel Kiret amaçlarının hem Zonguldaklı sürücülere ekonomik olarak katkı sağlamak ve otopark alışkanlığının kentte artmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Zonguldakspor yönetimin aldığı bu karar ise kentteki sürücüleri de, Zonguldak emniyetini de memnun etti.

Editör: Pusula Gazetesi