Zonguldakspor Altınordupor'dan geçtiğimiz sezon Yeni Orduspor'a transfer olan ve Cahit Terzili Yeni Orduspor'da istikrarlı forma giyen sol bek ve sol açık futbolcu Emre Kara'yı renklerine bağladı.

KIZILCAHAMAM KAMPINA KATILDI

29 yaşındaki Emre Kara dün akşam saatlerinde kampa katılırken, bu sabah yeni takımı Zonguldakspor ile ilk idmanına çıktı.

İSTİKRARLI SEZON GEÇİRDİ
Emre Kara geçtiğimi sezon Yeni Orduspor'da 34 maç oynayarak istikrar sağlarken geçtiğimiz sezon 4 gol attı.

"ZONGULDAK FUTBOL POTANSİYESİ YÜKSEK BİR İL"

Zonguldakspor'un yeni transferi Emre Kara Zonguldakspor'a transfer olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Zonguldakspor'un güçlü bir kadro kurduğunu biliyordum. Teklif gelince hedefleri olan bir takımda oynamaktan mutluluk duyacağımı söyledim. Zonguldak futbol potansiyeli ve sevgisi yüksek bir il. Bundan sonra tüm enerjimle Zonguldakspor'un başarısı için savaşacağım. Burada olmamdan dolayı bana inanan ve güvenen hocamız ve yönetime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

EMRE KARA'NIN KARİYERİ

Emre Kara, 2010-2011 ve 2012 sezonlarında Türkiye Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Beşikdüzüspor formalarını giydi. 2012/2013 sezonunda Türkiye Spor Toto 2. Lig'de Kahramanmaraşspor forması giyen başarılı futbolcu, 2013/2014 ve 2015 yıllarında Tuzlaspor forması giydi. 2015/2016 sezonunda PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu forması giyen Emre Kara, 2016/2017 yıllarında ise MKE Ankaragücü ve Altınordu formaları giydi.
Emre Kara, 2. Lig'de, MKE Ankaragücü ve Kahramanmaraşspor, 3. Lig'de Tuzlaspor, Bölgesel Amatör Lig'de ise Beşikdüzü formalarıyla şampiyonluk yaşadı.

Emre son olarak geçtiğimiz sezon Cahit Terzi'li Yeni Orduspor'da sezonu tamamladı.

Editör: Pusula Gazetesi