Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin ilk yarısında oynadığı ve 2-1 yenildiği Afjet Afyonspor maçının ardından futbolculara verilen 4 günlük izinin ardından ikinci yarı için Çaycuma'da kampa girmişti. Perla Otel'de konaklayan ve idmanlarını Çaycuma İlçe Stadı'nda yapan Zonguldakspor ilk 6 gün çok iyi şartlarda idman yapma fırsatı buldu. Ancak son iki günde yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları kırmızı-lacivertli ekibe zor anlar yaşattı. Çaycuma'da halı sahada çalışmak zorunda kalan kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Sorumlu Barış Şeref'in isteği doğrultusunda geri dönme kararı alınmıştı.

Kırmızı-lacivertli ekip Çarşamba günü son kez Çaycuma'da çalıştıktan sonra kent merkezine dönerek DSİ Misafirhanesi'nde konaklayacaktı.

Ancak DSİ Misafirhanesi'nde suların olmaması nedeniyle yönetim ve teknik heyet tekrar kampın Çaycuma'da devam etmesine karar verdi.

27 Ocak 2021 tarihinde ikinci yarının ilk maçını Devrek İlçe Stadı'nda İnegölspor ile oynayacak olan Zonguldakspor bu maçı kazanarak ikinci yarıya moralli girmeyi hedefliyor.

Zonguldakspor oynanan erteleme maçlarının ardından 17 puanla 14'üncü sırada kendine yer buldu.