Zonguldakspor'un kalecisi Ahmet Üçgün , 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Sivas Belediyespor'a transfer oldu. Resmi imzayı atan Ahmet ikinci yarıda Sivas Belediyespor forması giyecek.

Zonguldakspor'da kişilik ve karakteri ile ön plana çıkan ve önünde çok tecrübeli kaleci olan Sinan Ören olması nedeniyle fazla forma şansı bulamamasına rağmen ciddi ve disiplinli çalışmasıyla taktir toplayan, teknik heyet ve yöneticiler tarafından taktir gören kaleci Ahmet Üçgün transferini duyurduktan sonra bir de Zonguldakspor camiasına sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

İşte Ahmet Üçgün'ün veda mesajı: "Rabbim! Kolaylaştır, zorlaştırma. Rabbim hayırla sonuçlandır . Bu yıl ve önümüzdeki yıl için Sivas Belediyespor ile anlaşmış bulunmaktayım Allah utandırmasın. 1 yıl içinde bulunduğum Zonguldak spor ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Ama şunu belirtmem gerekir ki gerek taraftarı ile kulüp çalışanları, takım arkadaşlarım benim hakkım var ise helali hoş olsun. Ayrıca kaleci Sinan Ören abim bize yol göstermen bize abilik yaptın hakkını helal et. Mustafa Söylemez kardeşim sen benim için çok değerlisin. Senin gerek karakterin gerek kişiliğin kardeşliğin senin yerin hep ayrı olacak. Son olarak bu 1 yıllık süreçte kulüp menajeri Hakan Hürfikir abim bana bu süreçte çok yardımcı oldun hakkını helal et abim. Allah'ım yolunuzu açık etsin. Hocalarım Mustafa Hocam, Cahit Hocam, Taylan Hocam, Nihat Hocam, Fatih Akyel hocam, Recep Yazıcı hocam bu 1 yıllık süreçte gerek takımımıza gerek bize yapmış olduğunuz emekler için sizlere minnettarım saygılar hepinizi seviyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi