Zonguldakspor'da Şenol Demir ve kırmızı-lacivertli futbolcular'ın yanı sıra Kulüp Başkanı Süleyman Caner Afrin'e yönelik operasyona katılan ve sınır boylarında, kışlalarında nöbet tutan Mehmetçikler için destek mesajı yayınladı.

Zonguldakspor Kulüp Binası'nda asılan Türk Bayrağı'nın önünde video çeken Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Şenol Demir ve futbolcular duygusal ve anlamlı mesajları ile Mehmetçiğe güç ve moral verdiler.

Başkan Süleyman Caner, Şenol Demir, Takım Kaptanı Mert Caymaz, Burak Can Et, Kaleci Sinan Ören, Tahir Babaoğlu, Kemal İçer, Semih Beyaz, Hasan Küçcük, Reşo Akın, Ercan Cuşkun, Berkan Akdeniz, Kaleci Mustafa Söylemez, Hakan Yılmaz, Kaleci Ahmet Üçler, Kaan Akgün Mehmetçik'e destek mesajları gönderdi.

Zonguldaksporlu futbolcuların futbolcular giydikleri asker kıyafetleriyle verdikleri mesaj "Zeytin Dalı Harekatı" operasyonu kapsamında kara harekatına katılan Uzman Çavuş 26 yaşındaki Mehmet Kuzu'nun "Ailene bir mesajın var mı?" sorusu üzerine, tankın üzerindeyken verdiği "Beklemesinler." cevabıyla başlıyor.

Futbolcular, Şenol Demir ve Süleyman Caner daha sonra, tek tek konuşarak Mehmetçikler için dua ediyor.

Vatanın bekası için kışlasında nöbet tutan, sınırda bayrağın gölgesini bekleyen, operasyonlara katılan bütün Mehmetçikler için hazırlandığı vurgulanan konuşmalarda duygusal mesajlar okuyarak Mehmetçiğin yanında olduklarını belirterek dua ediyorlar.

İŞTE O DUYGUSAL VE ANLAMLI MESAJLAR

İşte verilen o anlamlı ve duygusal mesajlar: "Afrin'e giden yiğide! Ailene bir mesajın var mı diye soruyor. Yüreği vatan aşkıyla kavrulan Mehmetçik!, Tıpkı 57. Alay gibi geri dönmeyi düşünmüyor... Söyleyin aileme... Beklemesinler beni diyor. Bu memleketin kahraman evlatları, kınalı kuzuları, yiğit komutanları. Gözümüz gönlümüz dualarımız sizinle... Güneş teninizi yakmasın, yağmur canınızı acıtmasın... Burnunuz kanamasın, ayağınıza taş değmesin, gözünüzden yaş düşmesin... Başınız öne eğilmesin. Bombalar, kurşunlar kılınıza zarar vermesin... Ocağınız tütsün hiç sönmesin. Sancağımız, bayrağımız yere inmesin, ezanımız dinmesin! Gidişiniz dönüşünüz su gibi olsun... Analarımızın duası, ak sütü, sizi tüm tehlikelerden korusun... Adımlarınız tüm dünyayı inletsin. Allah sizi iki cihanda da aziz eylesin... Allah'ım ordumuz, milletimiz yurdumuz sana emanet."

BÜYÜK DESTEK GELDİ, TARAFTARLAR DUYGULANDI

Zonguldaksporlu futbocuların, Teknik Direktör Şenol Demir ve Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in, Afrin'de "Zeytin Dalı" operasyonunda vatanının bölünmez bütünlüğü için terör örgütleri ile mücadele eden Mehmetçik'e böylesine anlamlı bir mesaj göndermeleri Zonguldak kamuoyunda ve taraftarlar arasında taktirle karşılandı.

HERŞEYİN SONUÇ ODAKLI OLMADIĞINI GÖSTERDİLER
Zonguldakspor son haftalarda belki başarılı sonuçlar alamıyor, taraftarın istediği galibiyetleri onlara hediye edemiyor, zor günler geçiriyor olabilirler. Ancak formasını son damlasına kadar terletip mücadelelerini ortaya koyuyorlar. Kırmızı-lacivertli formayı onurla gururla giyiyorlar, hak ettikleri ücretleri çok geç alıyorlar. Ama onlar bu durumu sorun etmiyor, mücadelelerini sürdürüyorlar. İşte o Zonguldaksporlu futbolcular, teknik patronları ve başkanları, vatanının bölünmez bütünlüğü için canını feda eden Mehmetçikler tüm ülkenin güvenliğini sağladığı gibi gerektiğinde canını bile veren Mehmetçik'lere çok anlamlı mesajlar da gönderip, vatanının ve Mehmetçiğin yanında olduklarını da gösteriyorlar.

BU BAYRAK İNMEZ, EZAN SUSMAZ

Kötü günler geride kalacak, ileriye hep umutla bakıp zaferleri tek tek kazanan yine bu Mehmetçik olacak, yine bu Türk evladı olacak. "Bu Bayrak inmez, ezan susmaz" Mehmetçik'e destek mesajı gönderen Zonguldakspor'a selam olsun...

Editör: Pusula Gazetesi