2019-2020 futbol sezonuna Corona Virüs darbe vurdu. Tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan salgın nedeniyle ligler ertelenmiş ve uzun süredir futbolcular evlerine kapanarak idmanlarını yapmak zorunda kaldı. Dünya futbola hasret kalırken dünyada ve Avrupa'da Corona Virüs salgını kontrol altına alınmaya başlandı.

Özellikle Türkiye'de erken alınan önlem ve tedbirler dünyada parmakla gösteriliyor. Süper Lig dahil amatör ligler ve tüm spor branşlarının başlayacağı gün iple çekiliyor. UEFA'ya üye ülkelerle yapılan toplantıların ardından tüm liglerin tamamlanması tavsiyesinde bulunulurken, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TFF ve Kulüpler Birliği video konferans sistemi ile yaptığı toplantısında tüm liglerin 12-14 Haziran tarihlerinde başlayabileceği yönünde mesaj verildi. Konu hakkında son toplantı Nisan ayı sonunda gerçekleştirilecek ve nihai karar verilecek.

ZONGULDAKSPOR'DA YÖNETİM VE TEKNİK HEYET NİHAİ KARARI BEKLİYOR
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor yapılan toplantıda 12 Haziran işaret edilmesine rağmen ay sonunda yapılacak toplantıda nihai kararın verilmesini bekliyor. Bazı takımların idmanlara başlamasına rağmen Zonguldakspor kesin kararı bekleme kararı aldı. Olası bir aksilik durumunda ikinci bir hayal kırıklığı yaşamak istemeyen Zonguldakspor'da hem teknik heyet hem de yönetim idmanlara başlamak için Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TFF'nin vereceği kararı gözünü çevirmiş durumda.