TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'da yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz sezon başında Karşıyaka'dan transfer olan ve vasatı aşamayan Ali Kemal Özkan ile yollar ayrılırken, devre arasında Bugsaş'tan transfer edilen ve beklenen performansın altında kalan orta saha oyuncusu Raşit Sevindir de idmanlara katılmayarak başka bir takıma transferi için Teknik Direktör Cahit Terzi'den süre istedi.

RAŞİT'İN GETİR-GÖTÜR MADDESİ VAR

Raşit Sevindir için konuşan Teknik Direktör Cahit Terzi"Orta saha oyuncusu Raşit bizden kulüp bulmak için süre istedi. Zonguldakspor ile 1 yıl daha sözleşmesi var. Sözleşmesinde getir-götür maddesi var. Kendisi ile görüştük. Birkaç gün içerisinde de Raşit'in durumu kesinlik kazanacak" dedi.

VASATI AŞAMAYAN ALİ KEMAL'E KULÜP BULMASI SÖYLENDİ

Karşıyaka'dan transfer edilen ve hayal kırıklığı yaratan Ali Kemal Özkan için de konuşan Terzi "Ali Kemal ile tanışma fırsatımız olmadı. Zaten ben gelmeden önce de kendisine yeni takım bulması söylenmiş. Bizimle olmayacak." dedi.

TRANSFERİ GÜNDEMDE OLAN FUTBOLCULAR 2-3 GÜNE NETLEŞECEK

Teknik Direktör Cahit Terzi transferi gündemde olan genç futbolcular için de konuşarak Galatasaraylı Doğancan Davas, Altaylı Hüsamettin Yener ve İstanbulsporlu Yunus Emre Yalçın'ın durumlarının 2-3 gün içinde netleşeceğini söyledi. Terzi, "Zonguldakpor'a transferleri gündemde olan ve çok istediğimiz 3 futbolcu ile de kulüp yönetiminin görüşmeleri sürüyor. Henüz netlik kazanmadı. Ancak 2-3 gün içerisinde 3 futbolcunun da gelip gelmeyeceği belli olacak. İnşallah bu futbolcuları kadromuza katabilirsek bize katkıları büyük olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi