Zonguldak U14 liginde grup şampiyonu olarak play-off mücadelesine katılan Zonguldakspor ve Karadonspor finalde karşılaştı. Zonguldakspor, yıllardır alt yapıya ambargo koyan ve planlı çalışmalarla adından söz ettiren Sarayspor'u yarı finalde 2-0 yenerek finale kalmayı başarmıştı.

FİNALİ ZONGULDAKSPOR KAZANDI

Karadonspor ile oynadığı final maçını 2-1 kazanan Zonguldakspor U14 liginde şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir coşku yaşayan Zonguldaksporlu futbolcular kendilerini yetiştiren antrenörleri Muhammet Şaffak'la adeta kenetlendiler. Zonguldakspor altyapı antrenörü Metin Aydın da futbolcularını tek tek kutladı.

KUPAYI KEMAL DEMİR VERDİ
Zonguldakspor'un şampiyonluk kupasını ASKF Başkanı Kemal Demir verirken, Demir Zonguldakspor teknik heyetini ve futbolcularını başarılarından dolayı kutladı, Karadonsporlu futbolcuları ise teselli etti.

YILLAR SONRA GELEN ŞAMPİYONLUK
Zonguldakspor alt yapı kategorilerinde uzun süredir başarı elde edememiş kupaya hasret kalmıştı. Yıllar sonra gelen U14 şampiyonluğu ise kupa hasretine alt yapıda son vermiş oldu. Zonguldakspor U14 liginde olduğu gibi U13 ve U12'lerde büyük yeteneklerle geliyor.

Editör: Pusula Gazetesi