TFF 2. Lig'de mücadele eden Zonguldakspor'da gözler kongreye çevrildi. Teknik Direktör Serkan Afacan ile prensip anlaşmasına varan yönetim kongre sonrasında Afacan ile resmi sözleşme imzalayacak. Resmi imza olmamasına karşın yönetim Serkan Afacan'ın raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.

26 Haziran tarihinde yapılması gereken ancak gerekli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 3 Temmuz'a ertelenen kongre öncesinde Kulüp Başkanı Süleyman Caner kongreye tek liste halinde girecek. Caner yönetimine güçlü isimleri dahil etmek için çalışmalarına devam ediyor. 3 Temmuz Çarşamba günü çoğunluğa bakılmaksınız kongre gerçekleştirilecek.

Afacan'ın dış transferde istediği futbolcularla Genel Kaptan Hakan Hürfikir iletişime geçerken bu futbolcularla görüş alışverişinde bulunuyor. Afacan yaptığı açıklamasında dinamik bir kadro kuracaklarını açıklayarak topu kaybettiğinde tekrar kazanan bir ekip oluşturacaklarını söyledi.

"TOPU KAYBETTİĞİNDE TEKRAR KAZANAN BİR TAKIM KURACAĞIZ"

Teknik Patron Serkan Afacan, "Dinamik ve oyun zevki olan bir takım kuracağız. Topu kazanan topu kaybettiğinde tekrar kazanan bir takım kuracağız. Zonguldakspor hedefsiz olmaz. Bizde hedefleri olan bir takıma geldik. Görüştüğümüz bir çok oyuncu var. Bunları Genel Kaptan Hakan Hürfikir'e listesine verdim ilgileniyor. Takip ediliyor. Kimsenin şüphe olmasın ki ben burada uzun yıllar çalışmak için geldim. Eğer bir gün bırakırsam da buraya gelecek hoca ufak dokunuşlar yaparak yine yoluna devam edecek bir takım kuracağız.'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi