TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor ligin 14'ncü haftasında Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda ligin iddialı ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu'nu konuk edecek. Bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayan kırmızı-lacivertli ekip tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor. Ligde zor günler geçiren Zonguldakspor son olarak deplasmanda oynadığı ve 4-1 kazandığı Sivas Belediyespor galibiyetiyle moral bulmuş ve kötü günlere son vermişti.

SAKAT VE CEZALI FUTBOLCU YOK

Pazar günü 13.30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak maç öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmazken, Teknik Direktör Cahit Terzi Tuzlaspor maçında aldığı ceza nedeniyle maçı tribünden izleyecek, takımı yardımcı antrenörler yönetecek.

4 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Zonguldakspor'da 4 sarı kartları bulunan ve Sivas Belediyespor deplasmanında forma giyemeyen Kaptan Mert Caymaz, Onur Eriş ve Turan Yılmaz cezalarını tamamlarken, teknik heyetin görev vermesi halinde Tarsus İdmanyurdu'na karşı forma giyebilecekler. 3 sarı kartları bulunan Okan Duran, Kamil İçer, Gencay Erten ve Emre Kara Tarsus karşısında sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta deplasmanda oynanacak olan Kırklareli maçında forma giyemeyecekler. Teknik Heyet bu futbolculara kart görmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

SİNAN ÖREN TAMAMEN İYİLEŞTİ
Zonguldakspor'un başarılı file bekçisi Sinan Ören, Tuzlaspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle 3 haftadır forma giyememişti. Sakatlığını tamamen atlayan Sinan Ören'in yokluğunda başarılı performans sergileyen Mustafa Söylemez ile birlikte forma bekleyecek. Teknik Heyetin Tarsus maçında Mustafa'ya mı, yoksa Sinan'a mı forma vereceği merak konusu.

Editör: Pusula Gazetesi