TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da moralleryerinde. Kırmızı-lacivertli ekip son 3 maçtan 7 puan toplayarak zirve yarışını sürdürdü. 2 hafta önce sahasında Hacettepe ile 0-0 berabere kaldıktan sonra önceki hafta Trabzon deplasmanında Hekimoğlu'nu yenen kırmızı-lacivertli ekip Pazar günü de saha ve seyircisi önünde ligin zayıf ekiplerinden Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup ederek puanı 17'ye yükseltti.

ELMAS'TA SARIYER ALARMI!

Zonguldakspor üst üste aldığı 2 galibiyetin ardından hafta sonu İstanbul deplasmanında oynayacağı Sarıyer maçına döndü. Kırmızı-lacivertli ekipte Şanlıurfa'ya karşı oynayan futbolcular Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda haftanın ilk idmanını gerçekleştirdi. Emas'ta Pazar günü Şanlıurfaspor'a karşı oynayan futbolcuların bir çoğu dinlendirilirken, yedek ve kadroya giremeyen futbolcuların ağırlıklı olduğu futbolcular ise Fener Sentetik Sahada idman yaptı. İdman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlenen antrenman düz koşu ile sona erdi.

AFACAN-HÜRFİKİR GÖRÜŞTÜ
Zonguldakspor'da Teknik Direktör Serkan Afacan ise Genel Kaptan Hakan Hürfikir idmanda bir araya gelerek yaklaşık 15-20 dakikalık bir konuşma gerçekleştirdi. İkili takımın son durumu hakkında genel bir değerlendirme yaptığı tahmin ediliyor.

OKAN EKEN ELMAS'A KARŞI!

Zonguldakspor'da 2 şampiyonluk gören ve Bursa Kestel Belediyespor'dan Zonguldakspor'a transfer olan Okan Eken sezon öncesinde yaklaşık 230 bin liralık alacağını bırakarak serbestini alıp Sarıyer'e transfer olmuştu. Sarıyer'de istediği süreleri alamayan Okan Eken'in Zonguldakpor'a karşı oynayıp oynamayacağı ise merak konusu. (Haber: Ender Yüksel)

Editör: Pusula Gazetesi