Zonguldakspor'a 2015-2016 futbol sezonunda Arsinspor'dan transfer edilen ve Cahit Terzi'nin ısrarla istediği Selçuk Vural iki sezon Zonguldakspor forması giydi. Zaman zaman yaşadığı sakatlık problemlerine rağmen sahaya çıktığında canla başla oynayan Selçuk Vural 2 yıl içinde kırmızı-lacivertli ekibe fayda sağlayan futbolcular arasında yerini aldı.

Zonguldakspor ile 2015-2016 sezonunda 3.ligde şampiyonluk yaşayan Selçuk Vural takımın 2. lige çıkmasında katkı sağlayan futbolculardan birisi. Bu sezon sonunda 31 Mayıs tarihinde sözleşmesi sona veren Selçuk Vural sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. Selçuk "Acısıyla tatlısıyla iki yıl formasını giydiğim Zonguldakspor kulübünün başkanı, yönetimi, çalışanları, taraftarı, değerli hocalarım ve omuz omuza savaştığım futbol kardeşlerim. Hakkınızı helal edin" diyerek duygusal bir şekilde Zonguldakspor'a veda etti.

Selçuk kendisine gelen 4-5 transfer teklifini değerlendirmeye aldığı, son olarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Serik Belediyespor ile anlaştığı öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi