Misli.com 2.Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor'da yeni yönetim Salih Demir başkanlığında Cumartesi günü 17.00'da Dedeman Otel'de ikinci toplantısını yapacak. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen toplantıda bir çok yöneticinin şehir dışında olması nedeniyle toplanamamış ve genel konular görüşülmüştü.

İkinci toplantındının gündemi çok fazla, toplanın oldukça hararetli geçmesi bekleniyor.

BÜTÇE OLUŞTURULACAK

10 Temmuz Cumartesi günü yapılacak toplantıda ise yönetim ilk olarak kendi arasında görev dağılımı gerçekleştirecek. Ardından yeni sezon öncesinde takımın ayakta durabilmesi, ekonomik kriz yaşamaması için takıma yeni kaynaklar yaratılması için planlanan projeler masaya yatırılacak.

DIŞ TRANSFER GÖRÜŞÜLECEK

Yönetim kurulu özellikle yeni Teknik Direktör Cafer Aydın'ın vermiş olduğu transfer listesi üzerinde çalışma yapacak. Listede yer alan futbolcularla tek tek görüşüp takıma kazandırmaya çalışacak.

İç transferde Emre Kara, Hakan Çevik ve Aykut Emre Yakut ile yeni sezon için tekrar anlaşmaya varan yöneticiler iç transferde 3-4 futbolcu ile daha masaya oturup anlaşma zemini arayacak.

KALECİ SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURULACAK
Zonguldakspor'da son 4 sezondur başarılı performansının yanı sıra takım içindeki ağırlığı ile taraftarın sevgilisi haline gelen kaleci Sinan Ören'in durumu belirsizliğini koruyor. Sözleşmesi sona eren Kaleci Sinan Ören memleketinin takımı Eskişehirspor'u bekliyor. Ekonomik kriz nedeniyle kapanma noktasına gelen Eskişehirspor'da yapılacak olağan genel kurulda başkan adayı çıkmaması halinde Eskişehirspor büyük ihtimalle kapanacak. Sinan Ören Eskişehirspor'a transferi gerçekleşmezse Zonguldakspor'a büyük ihtimalle geri dönecek.

HALUK TÜRKERİ İLE BİR KEZ DAHA GÖRÜŞÜLECEK
Zonguldakspor'a geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilen ve 17 maçta attığı 9 golle takıma büyük katkı sağlayan 34 yaşındaki golcü Haluk Türkeri ile ilk görüşmeden sonuç alınamamıştı. Yönetim Haluk Türkeri ile bir kez daha görüşüp transferi olumlu veya olumsuz noktalamak istiyor.