TFF 2. Lig'de mücadele eden Zonguldakspor yeni sezon öncesinde ilk iş olarak kongresini tamamlamak istiyor. Zonguldakspor kongresi 26 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'da kulüp binasında gerçekleştirilecek.

Son 6 yıldır Zonguldakspor'da kulüp başkanlığını sürdüren ve 2 şampiyonluk yaşayan Kulüp Başkanı Süleyman Caner kongreye tek başkan adayı olarak girecek. Alınan karar gereği geçmiş dönemlerde 29 olan yönetim kurulu sayısının bu kongrede 16'ya düşürülmesi planlanıyor. Kongrede çoğunluk sağlanamaması halinde ise kongre 1 hafta sonu aynı yer ve saatte yapılacak.

SPORSOR ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Yeni sezonda maddi manevi sorun yaşamamak için sponsor arıyışlarını sürdüren Zonguldakspor daha önce görüştüğü ve olumlu gelişmelerin yaşandığı Eren Enerji ile sponsorluk görüşmelerini sürdürüyor.

Yapılacak olan kongrede Eren Enerji firması yetkililerinin de yönetime dahil olması beklenirken yapılacak sponsorluk anlaşmasıyla da takımın önünün açılması bekleniyor.

İMZALAR KONGRE SONRASINDA

Zonguldaspor'da yönetimin şekillenmesinin ardından daha önce prensip anlaşmasına varılan Teknik direktör Sercan Afacan ve yardımcıları ile resmi sözleşme imzalanması bekleniyor. Ardından Serkan Afacan'ın raporu doğrultusunda iç ve dış transferlere çalışmaları hız kazanacak. Maddi sıkıntılar nedeniyle yönetim dış transferlerde de düşük maliyetli ve takıma katkı verecek oyuncuları kadroya katacak.

Editör: Pusula Gazetesi