Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 27 Ocak 2021 tarihinde başlayacak olan ikinci yarı öncesinde kamp çalışmalarına yarın başlıyor.

Kırmızı-lacivertli ekip Pazartesi günü 16.30'da Çaycuma Otel Perla'da toplanacak. Otele yerleştikten sonra ilk idmanını 17.00'da Çaycuma İlçe Stadı'nda yapacak olan Zonguldakspor 10 gün boyunca günde çift idman yaparak ikinci yarıya hazırlanacak.

ATALAY YILDIRIM KAMPA KATILIYOR
Zonuldakspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği 19 yaşındaki golcü futbolcus Atalay Yıldırım yarın Çaycuma'da başlayacak olan kampa katılacağı öğrenildi.

"İSTEDİĞİMİZ İDMANLARI BURADA YAPACAĞIZ"

Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref "Fener Sahası'nın suni çim olması nedeniyle futbolculara istediğimiz yüklemeleri yapamadık. Ancak Çaycuma'da 10 gün boyunca istediğimiz yüklemeleri günde çift idmanla yapabileceğiz. Devre arasında yönetimimizin de yoğun gayretleri ile mevki olarak eksiklerimizin giderilmesi durumunda ikinci yarıya daha iyi gireceğiz. Takım olarak ikinci yarıda varımızı yoğumuzu tüm gücümüzle birlikte ortaya koyarak Zonguldakspor'un ligi layık olduğu yerde bitirmesini sağlayacağız" dedi.