TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve hafta sonu Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Şanlıurfaspor ile oynadığı maçtan beklemediği bir yenilgi alan Zonguldakspor'da moraller bozuk. Kırmızı-lacivertli ekip Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası maçında Bayrampaşaspor ile karşılaşacak.

Cumartesi günü oynanan Şanlıurfaspor maçının ardından hiç ara vermeden Pazar gününden itibaren Bayrampaşa maçı hazırlıklarına başlayan Zonguldakspor Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan idmanla devam etti.

CAHİT TERZİ FUTBOLCULARLA KONUŞMA YAPTI
Teknik Direktör Cahit Terzi idman öncesinde futbolcularla yaklaşık 5 dakikalık bir konuşma gerçekleştirdi. Futbolculara Şanlıurfa maçında yaşananların yanı sıra Bayrampaşa maçıyla ilgili kısa konuşma yapan Terzi, Ziraat Türkiye Kupası maçında tur bekliyor.

KADRODA ROTASYONA GİDİLECEK

Teknik Direktör Cahit Terzi, Bayrampaşaspor karşısında özellikle forvet ve orta sahada rotasyon yapacağı mesajını verdi. Sezon başından bu yana bazı futbolcuların sakatlık ve formsuzluk nedeniyle beklentilerin altında aldığını ifade eden Terzi, Şanlıurfa maçı kadrosundan en az 4-5 futbolcuyu rotasyona tabi tutacağı mesajını verdi.

Editör: Pusula Gazetesi