TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da belirsizlik devam ediyor. TFF'nin Süper Lig'i 12 Haziran, 1'nci Lig'i 19 Haziran, 2'nci, 3'üncü ve BAL'ın 18 Temmuz'da başlayacağına yönelik açıklamalarının ardından Zonguldak Kömürspor'da henüz toplanma tarihi kesinlik kazanmadı.

Zonguldak Kömürspor AŞ. Başkanı Hakan Hürfikir DSİ Misafirhanesi'nin dolu olması nedeniyle futbolcuların dönüşte büyük bir ihtimalle Dedeman Otel'de konaklayacağını belirterek maddi-manevi zor durumda olduklarını söyledi.

"KARARA UYMAK ZORUNDAYIZ"

Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, "Uzaktan eğitimlerle çalışmalarımız devam ediyor. Toplanma için hala net bir tarih yok. İlerleyen günlerde tarih belli olacak. Kulüplerin durumları ortada. Bazı takımlarda hala korona virüs çıkıyor. Bizde kulüp olarak tedirginiz. İnşallah ülkemiz kısa zamanda bu olayı atlatacak. Bizlerde verilen kararlara uymak zorundayız" dedi.

"DSİ MİSAFİRHANESİ DOLU"

Hürfikir, ''Corona Virüs salgını nedeniyle çalışmalarına ara verdiğimiz Kulüp binamızda hala tadilat bitmedi. DSİ Misafirhanesi'nde de sağlık çalışanları kalıyor. Şuan için kalacak yer olarak Dedeman olarak düşünüyoruz. Durumlar ortada. Bu şehrin tek profesyonel takımına biraz daha herkesi destek olmaya bekliyoruz. Biz ligde kalmak için eliizden geleni yapacağız. Kalacağımızdan da eminim. Şuan için problem yok" ifadelerini kullandı.

"ZOR DURUMDAYIZ"

Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, "Zor günlerden geçiyoruz. Her kulüpte ekonomik kriz var. Bizde de aynı şekilde de var. Sabit geliri olmayan takımlar içi daha da zor. Bizim sadece sabit gelir olarak otopark var. Ondan başka bir gelirimiz yok. Federasyonda da her hangi bir yardım gelmedi" dedi.