Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da istifa eden Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın boşluğunda takımı Pazar günü oynanacak Hacettepe maçına geçtiğimiz sezonlarda takımda yardımcı antrenör ve kondisyoner olarak görev yapan Barış Şeref hazırlıyor. Barış Şeref daha önce Cahit Terzi, Şenol Demir, Fatih Akyel ve Serkan Afacan döneminde kondisyoner olarak takımın fizik kondisyonunu üst düzeylere çıkarmıştı. Otoriter kişiliği ile bilinen Barış Şeref'in idmanda futbolcuları mental olarak üst düzeye çıkardı. Isınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maçta futbolcuların arzulu ve istekli oldukları gözlendi.

"GÜCÜMÜZÜ ORTAYA KOYACAĞIZ"

İdman sonrasında açıklama yapan Barış Şeref şunları söyledi: "Zonguldakspor bizim. Her zaman oluşan boşluklarda geleceğiz ve destekleyeceğiz. Diğer teknik adamlar gelinceye dek biz buradayız. Gelmek istemezlerse de burası bizim. Bu takımla her zaman beraberiz. Zaten arkadaşlarımız çok kaliteli çocuklar. Yönetim de bize destek veriyor. Burası için elimizden geleni yapacağız ve Hacettepespor maçını alacağız. Antrenmanlarda hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak bütün gücümüzü ortaya koyacağız.

"ÖNCEKİ DÖNEM VE ŞİMDİKİ DÖNEM FARKLI"

Cahit Terzi, Şenol Demir, Fatih Akyel ve Serkan Afacan döneminde de Zonguldakspor'da çalışan Barış Şeref sorulan soru üzerine daha önce çalıştığı dönemlerle bugünü karşılaştırarak şunları söyledi: "O dönemle şimdi arasında çok fark yok. O dönemde de bu dönemde de çok fazla sorun oldu. Ama bir şekilde atlatmaya çalıştık. Takımın sezonu en yukarılarda tamamlayabilmesi için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Biz her zaman buradayız. Bizi maddi manevi desteklesinler yeter"