TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'da izinler bitti, mesai başladı. Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Pendikspor ile karşılaşan ve rakibini Emre Kara'nın attığı golle 1-0 yenen Zonguldakspor bu galibiyetle 2-1'lik Manisa Büyükşehir Belediyespor yenilgisini de unutturdu.

Kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Cahit Terzi tarafından futbolculara verilen 1'er günlük izinler tamamlandı. Zonguldakspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başladı. Kırmızı-lacivertli ekip özellikle gece başlayan sağanak yağış nedeniyle Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın zemininin bozulmaması için haftanın ilk idmanını Fener Sentetik sahada gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde 16.00'da gerçekleştirilen idmana futbolcular ısınma hareketleri ile başladı. Zonguldaksporlu futbolcular yaklaşık 1 saat 15 dakika süren idmanın ardından dinlenmeye çekildi. Zonguldakspor 1-0'lık Pendikspor galibiyetiyle haftayı 3 puanla 9'ncu sırada tamamladı.

Editör: Pusula Gazetesi