Zonguldakspor'un santraforu Tahir Babaoğlu, son idmanın ardından açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta Sakarya deplasmanındaki oyunu, Silivri karşısında da sürdürmeleri halinde rakiplerini yenerek haftalardır süren şanssızlıklarını kıracaklarını ifade eden Tahir Babaoğlu taraftarın desteğini arkalarında görmek istediklerini söyledi.

Tahir "Deplasmanda oynadığı Sakaryaspor iyi bir rakipti. Karşılaşmaya onlarda bizde iyi başladık. İki tane de gol bulduk. Ama arka arkaya yediğimiz kötü gollerden dolayı mağlup olduk. Bu hafta kesinlikle bu Silivrispor maçını kazanmamız gerekiyor. Mutlaka kendi sahamızda 3 puanı almamız gerek. Hafta içinde çok iyi çalıştık.''dedi.

"GÜZEL BİR SONUÇ ALMAK İSTİYORUZ"

Silivrispor'u taraftarlarının desteği ile yenmek istediklerini ifade eden Babaoğlu, ''Takım ve arkadaşlarımız gerçekten bu hafta iyi çalıştık. İnşallah bende bu hafta da gollerime devam ederim. Bu hafta güzel bir sonuç almak istiyoruz. İnşallah Silivrispor'u taraftarımızla ve camiamızla yenmek istiyoruz. Buradan taraftarımıza seslenmek istiyorum. Silivrispor maçında bizleri yalnız bırakmasınlar. Taraftarımızın desteği ile Silivrispor'u yenerek artık çıkışa geçmek istiyoruz. Galibiyet için söz veriyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi