Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta 6 puanla 13'üncü sırada bulunan Zonguldakspor Perşembe günü Devrek İlçe Stadı'nda Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Tur maçında Darıca Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Teknik Direktör Mustafa Dalcı kupa maçında daha çok bugüne kadar fazla süre alamayan futbolculara şans vereceğini açıklamıştı. Dalcı Darıca Gençlerbirliği kupa maçının provasını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptı. Dalcı daha önce açıkladığı gibi gençlere şans vereceğini yapılan çift kale maçta gösterdi.

Bugüne kadar maçlarda sürekli ilk 11'de sahaya çıkan Emre Kara, Hakan Çevik, Serbay Yağız, Sinan Uzun, Aykut Emre Yakut ve kaleci Taha Cengiz Demirtaş'a Teknik Direktör Mustafa Dalcı yapılan çift kale maçta yer vermedi. Bu 6 futbolcu Darıca Gençlerbirliği maçında da sahaya ilk 11'de çıkmayacak, daha çok az süre alan futbolcular sahaya çıkacak.

SİNAN ÖREN'E KALE GÖRÜNDÜ

Sakatlığı nedeniyle bugüne kadar forma şansı bulamayan ve tamemen iyileşen Kaleci Sinan Ören de Darıca Gençlerbirliği'ne karşı sahaday ilk 11'de çıkma şansı yüksek.