Zonguldaksporspor'da 6 yıl futbol oynayan ve 2 şampiyonluk yaşayan Onur Eriş, geçtiğimiz sezon devre arasında 1 milyon 200 bin lira bonservis bedeliyle Samsunspor'a transfer olmuştu. Onur Samsunspor'da istediği süreyi alamamıştı. Onur Eriş, sözleşmesini feshederek Samsunspor ile yollarını ayırdı.
Zonguldakspor'a Bursa BAL ekiplerinden Kestel Belediyespor'dan Okan Eken ile birlikte transfer olan Onur Eriş kırmızı-lacivertli forma ile göstermiş olduğu başarılı performansla göz doldurmuş ve bir çok takımın trasfer listesinde yer almıştı. Onur Eriş son olarak Samsunspor'dan gelen teklifi değerlendirmiş ve transfer olmuştu.
Teknik heyetlerle yaşadığı problemlerin yanı sıra takıma adapte olamayan Onur Eriş için son şans kendisini Zonguldakspor'da da sık sık izleyip takip eden Ertuğurul Sağlam'dı. Samsunspor'un başına geçen Ertuğrul Sağlam da Onur'a istediği süreyi vermeyince Onur ayrılma kararı aldı ve sözleşmesini fesh etti.
Onur devre arasında kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendirerek tekrar kendisini ispatlayabileceği bir takımı tercih etmesi bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi