TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'a yeni gelir kapası açıldı. Kulübe ekonomik olarak gelir temin edebilmek için girişimlerini sürdüren Kulüp Başkanı Süleyman Caner çözüm arıyor.

Caner tarafından geçtiğimiz yıl kulübe katkı için planlanan, ancak bu yıl hayata geçen 250 Vip koltuk bin liradan satışa çıktı. 6 kişinin destek verdiği VİP koltuklara son olarak CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz destek verdi.

Başkan Caner VİP koltuklar için satışların devam ettiğini ver herkesin takımına sahip çıkması gerektiğini belirtti.

"DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Caner, ''1 yıl önce yapmaya çalıştığımız ve yarıda kalan bir projemiz vardı. Bu sene o projeyi Gençlik Spor İl Müdürümüz hayata geçirmek için bize yardımcı oldu. 250 adet koltuğumuz var. Bu koltukları bin liradan satışa çıkardık. Şimdiye kadar kampanyaya katılan 5-6 kişi oldu. Son olarak CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz 1 koltuk satın alarak yardımcı oldu. Katılımın çok olmasını ve işadamların esnafın bu koltuklardan alarak kulübe destek vermesini bekliyoruz. Kim aldıysa onların reklamlarını isimlerini koyacağız. Bu koltuklara başkası da oturabilir. Şuanda 6 kişi oldu. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi