2018-2019 futbol sezonuna flaş transferlerle şampiyonluk umutlarıyla giren Gelikspor dış transferde önemli bir futbolcuyu renklerine bağladı.

Gelikspor, Antalyaspor U-19-U21 takım formalarını giyen 20 yaşında ki sağ ve sol açık oyuncusu Tolga Aktekin'le anlaştı. Aktekin, Gelikspor tesislerine gelerek takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı. 20 yaşında ki genç oyuncusu Tolga Aktekin, Zonguldak Kömürspor'un Bolu ve Kızılcahamam kampına katılarak Kızılcahamam ve Bolu kamplarında yer almıştı.

Merkez Atölyespor'da futbola başlayan 20 yaşın da ki genç yetenek Tolga Aktekin, 2012 yılında Zonguldak Kömürspor'a transfer olarak 4 yıl aralıksız top oynayarak kaptanlık yaptı. Zonguldak Kömürspor altyapısında gösterdiği başarılı futbolla 2016 yılında Süper Lig ekibi Antalyaspor transfer oldu. Antalyaspor'da U-19 ve U-21 kategorilerinde banko oynayan genç forvet oyuncusu Tolga Aktekin, bu sezon A takımla da hazırlık maçlarında 1 gol ve asist yaparak göze girdi.

Gelikspor bu transferle gücüne güç katarken, şampiyonluk mücadelesinde böyle yetenekli futbolcularla avantaj sağlamayı hedefliyor. Gelikspor'da transferlerin devam edeceği belirtildi.

Editör: Pusula Gazetesi