Zonguldak Gökçebey Gençlik Merkezi'nin 'Genç yüzler, gülen gözler' projesi kapsamında, Zonguldak Gençlik Merkezi desteği ile Gökçebey ilçesinde Muharremler, Dağ Demirciler, Tütüncüoğlu, Yeşilköy ve Pazarlıoğlu köylerinin okullarında öğrenim gören yaklaşık 150 öğrenci Zonguldak Merkez'e gelerek güzel bir gün geçirdi. Daha önce hiç sinemaya gitmeyen minikler ilk kez beyaz perdede film izleme keyfini deneyimlemiş oldu. Film sonrasında Zonguldak Gençlik Merkezi'ne gelen miniklerle yaşadıkları heyecan üzerine muhabbet edilerek hoşça vakit geçirildi.

ZONGULDAKSPORLU FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELDİLER

Gençlik Merkezi ziyareti sonrasın ilk kez Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'na gelen sporsever minikler Zonguldakspor'lu futbolcularla tanışma fırsatı buldular. Zonguldakspor'lu futbolcular miniklerle yakından ilgilenirken hoş sohbetler ettiler. Futbolcularla bol bol resim çektiren minikler daha sonra tribünlerden bir süre antrenmanı izlediler.

HAKAN YÜKSEL MİNİKLERE HEDİYE VERDİ

Antrenman sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel miniklerle muhabbet ederek küçük hediyeler verdi. Ziyaretlerde Zonguldak Gençlik Merkezi Müdür Vekili Barış Özdemir'in de hazır bulundu.Gençlik merkezleri aracılığı ile güzel bir gün geçiren gençleri ilçelerine uğurlandı. Ancak gün sonrasında gönüllü gençler ve minik kardeşler heyecanı mutluluğu, heyecanı ve keyifleri gülen yüzlerinden ve gülen gözlerinden okunuyordu.

Editör: Pusula Gazetesi