TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor yeni sezona iskelet kadrosunu koruyarak yaptığı takviyelerle avantajlı başlayacak. Ancak Zonguldakspor'un rakipleri de flaş transferlerle kadrolarını güçlendirerek ligde söz sahibi olmak istiyor.

KARAGÜMRÜK'TE SÜLEYMAN HURMA FARKI

Fatih Karagümrükspor son iki sezondur Zonguldakspor'un da yeraldığı beyaz grupta zor günler geçirmiş, kümede son haftalarda aldığı sonuçlarla kalmıştı. Ancak Fatih Karagümrük 2018-2019 futbol sezonuna müthiş bir değişimle başlayacak. Olağangenel kurulda Kulüp Başkanlığına ünlü spor adamı Kayserispor ve Trabzonspor'dan tanınan Süleyman Hurma getirilmişti. Karagümrük Hurma'nın da tecrübesiyle yeni sezona çok iyi bir kadro kuruyor.

TARIK ÇAMDAL'DA ISRARCI
Galatasaray'ın göndermek istediği sol bek Tarık Çamdal son olarak Abdülrahim Albayrak tarafından Rizespor'a önerilmişti. Ancak Rizespor maliyeti nedeniyle Tarık'ı gündemine bile almamış.ı

Karagümrük'ün kulüp başkanı Süleyman Hurma'nın Tarık Çamdal'ı kadroya dahil etmekte kararlı olduğu, bir şekilde Tarık'ı Karagümrük'e kazandırmak için büyük çaba gösterdiği öğrenildi. Yapılacak pazarlıklar ve fedakarlıkların ardından Tarık Karagümrük'e transfer olması halinde temsilcimiz Zonguldakspor'a da rakip olacak.

FENERBAHÇELİ RAMAZAN CİLEVEK KARAGÜMRÜK'TE

Öte yandan Süleyman Hurma Fenerbahçeli futbolcu Ramazan Cilevek ile her konuda anlaşmaya vardı.

Editör: Pusula Gazetesi