TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'a yaklaşık 60 yıldır hizmet veren Karaelmas Kemal Köksal Stadı 2020 yaz döneminde ihale edilerek tartan pist ve çim zeminin değiştirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan onay çıkanken, kısa sürede ihale yapılacak.

ZONGULDAKSPOR YÖNETİMİ, ARADIĞI TESİSLERİ KİLİMLİ'DE BULDU

Zonguldakspor'un yıllardır kanayan yarası haline gelen idman sahası ve tesis sorunu nihayet çözülüyor.
Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner Kilimli BEÜ Meslek Yüksek Okulu karşısında, sahil kenarında bulunan futbol sahası için girişimde bulundu. İlk olarak Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ile görüştüklerini belirten Başkan Caner, ardından Kilimli Kaymakamlığı ve Kilimli Belediye Başkanlığı ile görüştüklerini söyledi.

Kilimli'de bulunan saha için Vali, Kaymakam ve Belediye Başkanı'ndan olumlu yanıt aldıklarını belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner girişimlere başladıklarını belirterek müjdeyi verdi. Sorun çıkmaması halinde girişimlerin kısa sürede sonuçlanması bekleniyor.

BAŞKAN CANER TEŞEKKÜR ETTİ

Kulüp başkanı Süleyman Caner Vali Erdoğan Bektaş'da, Kilimli Kaymakamı Nevzat Taştan ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'da destekleri için teşekkür etti.

KARAELMAS KEMAL KÖKSAL'IN ÇİMLERİ TAŞINACAK
Karaelmas Kemal Köksal Stadı çimleri son 3 ayda yapılan bakım çalışmaları sonunda çok iyi duruma geldi. Yapılacak ihalenin ardından statta tartan pist ve çimler tamamen değişecek.

BAŞKAN CANER "ÇİMLER DEĞERLENDİRİLECEK"

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner "Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel ile görüştük. Stat çim ve tartan pist ihalesinin yapılacağını söyledi. Buradaki mevcut çimlerin değerlendirilmesi için bize öneride bulundu. Biz de bu çimleri, Kilimli'de yapmayı planladığımız idman sahasında değerlendireceğiz. Zonguldakspor olarak yıllardır sıkıntısını çektiği idman sahası sorununu da böylelikle çözmüş olacağız. İnşallah tüm planlarımızı sorunsuz olarak yoluna koyarız"