TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta geçtiğimiz sezon Samsunspor ile aynı grupta yer alan temsilcimiz Zonguldakspor ilk yarıda sahasında oynadığı maçta Samsunspor'a 2-0 mağlup olmuştu. İlk yarısı 0-0 tamamlanan ve Zonguldakspor'un üstün oynadığı karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren santrafor Bahattin Köse 69 ve 90+5'inci dakikalarda attığı gollerle Zonguldakspor'u adeta yıkmıştı. Maç Samsunspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

TARAFTAR BAHATTİN'İ ZONGULDAKSPOR'A İSTİYOR

Samsunspor yönetimi gentiğimiz sezon 19 gol atarak şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Bahattin Köse'yi yeni sezon öncesinde kadro dışı bıraktığını resmen açıkladı. Zonguldakspor taraftarları ise kadro dışı kalan Bahattin Köse'yi Zonguldakspor'da görmek istiyor.

Maddi sorunları aşarak yeni bir takım kuracak olan Zonguldakspor'un iyi ilişkileri bulunan Samsunspor yönetiminden Bahattin konusunda girişiminin olması bekleniyor.

SAMSUNSPOR YÖNETİMİ AÇIKLAMA YAPTI

Bahattin'i kadro dışı bıraktığını açıklayan Samsunspor yönetimi şu açıklamayı yaptı: "Kulübümüze bu sezonki alacağı için ihtar cekmiş olan oyuncu Bahattin Köse'nin ihtarnameye göre 24.08.2020 tarihinde ödenmesi gereken peşinat tutarı yasal faiziyle beraber bugün ödenmiştir. Oyuncunun kadro dışı kalma durumu devam etmekte olup antrenmanlarını kulubümüzün A takım hocalarından birisi nezaretinde yapmaya devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla."