Zonguldakspor'da iki dönem futbol oynadıktan sonra 2020-2021 futbol sezonunda 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Ankara Demirspor'un formasını giyen Turan Yılmaz duygularını dile getirdi.

Zonguldakspor'a karşı Cumartesi günü futbol oynamanın kendisi için değişik bir duygu olduğunu belirten Turan Yılmaz "Zonguldak benim artık ikinci memleketim" dedi.

"ZONGULDAKSPOR İNŞALLAH DAHA İYİ YERLERE GELİR"

Turan Yılmaz, "Zonguldak artık benim ikinci memleketim. Zonguldakspor'a karşı oynamak benim için farklı bir duygu. Eski arkadaşlarımızla oynamak ve rakip olmak duygusal bir durum. Maç boyunca Zonguldakspor'da iyi mücadele etti. Bizde iyi mücadele ettik ama biz galip geldik. Zonguldak'ta daha iyi yerlere gelir inşallah. Hayırlısı neyse o olsun onlar hakkında da. Biz de şampiyonluk için galip gelerek bu yolda güzelce ilerlemek istiyoruz. Aslında lige iyi başladık ama Uşak maçında 1-0 öndeyken 3-1 geriye düştük. O kötü bir şanssızlık oldu.

"KENDİMİ DİRİ HİSSEDİYORUM"

Turan Yılmaz, "Kendi performansımı çok beğeniyorum. Kendimi çok diri hissediyorum daha çok basan takım olduğumuz için de herkesin bireysel performansı da öne çıkıyor. İnşallah bu yolda ilerler ve performans bakımından da daha iyi oluruz. Zonguldak'a ve taraftara selamlarımı gönderiyorum" ifadeleri kullandı.